Други11 май 2013

Грийн фест “Човек, Природа, Общество – Устойчиво Развитие“ ще се открие във Варна

Създадено от gradinar
събота 11 май 2013 - 10:49:18

p7314625.jpg На 18 май от 9:30 часа в Ботаниеската градина на Варна - Екопарк ще се открие изложението Грийн фест “Човек, Природа, Общество – Устойчиво Развитие“. То ще продължи до 21 май.

В програмата на изложението е включена и богата съпътстваща програма: семинари, конкурси, търговски (рекламни) презентации, зелени работилници за деца, студентска изложба с конкурс за ландшафтен проект, демонстрации на клуб «Бонсай», «Икебана» , «Български Флористи», книжарница за специализирана литература, вечер за добре дошли, заключителна вечер за връчване на награди и много др.

Участниците в изложението - освен членовете на сдружение Асоциация на производителите на декоартивни растения в българия (АПДРБ), 30-те най-големи фирми производители на декоративни растения в България, участници ще бъдат и много производители и търговци, чиито бизнес съпътства нашия бранш, като например: производители и търговци на цветя и растения, фирми за проектиране и изпълнение на зелено строителство, поливни системи, за градинско и парково обзавеждане, за архитектурни и художествени изделия и елементи, за инструменти и градинска техника, за препарати за растителна защита, издателства на специализирана литература и др. Поканили сме също и участници от съседни балкански страни, от Централна и Източна Европа.Изложбените зони ще бъдат три – Демонстративна, Експозиционна и Търговска. В Демонстративната зона ще се изграждат постоянни композиции, които с фирмена рекламна табела на производителя остават за ползване и поддръжка от Екопарк, Университетски Ботанически градини. В Експозиционната зона ще се представят продукти идеи и проекти, чиито материали могат да бъдат договаряни и продавани последния ден и след закриване на събитието. В търговската зона ще се предостави възможност производители и търговци да предлагат за продан продуктите си през цялото време на изложението.

moreto.net


Коментарисъздай pdf с тази новина  изглед за печат

Автор: Михаил Петров
Преглеждания: 1196
Прочетено: 7644 пъти
Коментари чрез Facebook

Материалите в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без посочване на активен линк към източника е незаконно.
Copyright © 2007 cvetq.info. Всички права запазени.
Theme by Xen