РекламаДруги цветя

Грийн фест “Човек, Природа, Общество – Устойчиво Развитие“ ще се открие във ВарнаРаздел: Други

събота 11 май 2013 - 10:49:18

Снимки. За преглед на снимките натисни върху тях!

p7314625.jpg На 18 май от 9:30 часа в Ботаниеската градина на Варна - Екопарк ще се открие изложението Грийн фест “Човек, Природа, Общество – Устойчиво Развитие“. То ще продължи до 21 май.

В програмата на изложението е включена и богата съпътстваща програма: семинари, конкурси, търговски (рекламни) презентации, зелени работилници за деца, студентска изложба с конкурс за ландшафтен проект, демонстрации на клуб «Бонсай», «Икебана» , «Български Флористи», книжарница за специализирана литература, вечер за добре дошли, заключителна вечер за връчване на награди и много др.

Участниците в изложението - освен членовете на сдружение Асоциация на производителите на декоартивни растения в българия (АПДРБ), 30-те най-големи фирми производители на декоративни растения в България, участници ще бъдат и много производители и търговци, чиито бизнес съпътства нашия бранш, като например: производители и търговци на цветя и растения, фирми за проектиране и изпълнение на зелено строителство, поливни системи, за градинско и парково обзавеждане, за архитектурни и художествени изделия и елементи, за инструменти и градинска техника, за препарати за растителна защита, издателства на специализирана литература и др. Поканили сме също и участници от съседни балкански страни, от Централна и Източна Европа.


Прочети още ... Раздел: Другиизглед за печат създай pdf с тази новина
Напиши коментар: 1


Още

Заглавие

Здравей

Търсене ЕНЦИКЛОПЕДИЯ ЦВЕТЯ

Translate This Page

Други съвети

Реклама

Последни коментари

Брояч

RSS Публикации

НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ

Големи Приятели

Tags